Trgger logo powered-3
Nieuwsbrief 31 mei 2022


Openingsuren juli en augustus 2022
 
We willen onze leden nu reeds informeren aangaande de openingsuren van Trigger vzw gedurende de maanden juli en augustus.
Reeds vele jaren is het zo dat gedurende de schoolvakanties de club op dinsdagvoormiddag gesloten is. Ook dit jaar is dat zo.
Ook is het zo dat op woensdagavond tijdens de maanden juli en augustus de club gesloten is. Dit is reeds verschillende jaren een regel daar we onze stand- en kantineverantwoordelijken de kans willen geven om van een welverdiende zomervakantie te kunnen genieten.

korte samenvatting:
tijdens de maanden juli en augustus 2022:
CLUB GESLOTEN OP DINSDAGVOORMIDDAG
CLUB GESLOTEN OP WOENSDAG
Consumptie prijzen kantine
Men kan er niet naast kijken kijken, de media staat er vol van, de prijzen van energie en voedsel rijzen tegenwoordig de pan uit.
De doelstelling van Trigger is steeds geweest dat we onze leden na het schieten willen laten genieten van een drankje en dat tegen een democratische prijs. Maar gezien de huidige prijzen van energie en dranken kunnen we niet anders dan onze prijzen ook aan te passen. Daarom is er tijdens de raad van bestuur van 30-5 beslist om de prijzen in onze kantine aan te passen en dit met ingang van 01-06-2022.

aanpassing prijzen kantine Trigger vzw vanaf 01-06-2022
Consumptiekaart (10 consumpties) 15,00 euro
Losse consumptie 1,80 euro